Accessoires
08 februari 2007 - Jeroen de Hooge

Bluetrek ‘Fashion for Heads’ in Barcelona op 3GSM

Bluetrek, het populaire Franse merk op het gebied van draadloze accessoires met Bluetooth technologie, kondigt vandaag zijn aanwezigheid aan op 3GSM in Barcelona, ’s werelds grootste beurs op het gebied van mobiele communicatie.

In Barcelona zal Bluetrek de lijn ‘Fashion for Heads’ presenteren, in het bijzonder de headsets Skin, G3 en X2, op de stand van Modelabs Group. Hoogtepunt is de lancering van de nieuwe stereo headset ST1, een echt paradepaardje van Bluetrek. De ST1 oogstte al veel bewondering op de CES Las Vegas 2007.

De twee-in-één headset ST1 is op de CES onderscheiden met de Innovations 2007 Design and Engineering Awards. Dit innovatieve en elegante product is draadloos en volledig handsfree. Het is nu mogelijk om altijd en overal te bellen en muziek te beluisteren met slechts één headset, dankzij Bluetooth technologie.Gerelateerde links:
Waterproof headset van Bluetrek
Bluetooth headset voor GSM's zonder Bluetooth
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.