Accessoires
01 januari 2006 - Ron Smeets

Bluetooth speakerphone voor GSM

Dit is typisch zo'n gadget waarvan je eigenlijk meteen al kan zeggen dat het geen groot succes zal worden. De Bluetooth Portable Speakerphone voor mobieltjes.

Leuk, maar relatief zinloose meeste (moderne) GSM's hebben zelf al een handsfree of speakerphone optie en voor diegenen die toch wat meer privacy wensen tijdens het bellen in het openbaar of de auto, die gebruiken een (Bluetooth) headset.

Blijft over dat deel van de mobiele bellers die niet tevreden zijn met hun ingebouwde speakerfunctie (of een van de zeldzame GSM's hebben die die optie ontbeerd), of niet kunnen wennen aan een headset in hun oor.

Voor net geen 100 dollar is ie te koop bij Hammacher.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.