Accessoires
20 juli 2005 - Ron Smeets

Bluetooth SOA testurinoir

Ja, jullie lezen het goed, de Pistake zoals de uitvinder, Malcolm Kimberley, hem genoemd heeft, is een urinoir die tijdens het plassen urinemonsters van de 'klant' neemt en die direct test op de aanwezigheid van SOA's.

Als de betreffende urine positief test op een SOA, dan krijgt de plasser via Blutooth een melding op zijn GSM met de resultaten om vervolgens met het schaamrood op zijn kaken naar de dokter te verkassen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.