Nieuws
04 januari 2006 - Ron Smeets

Bluetooth SMS keyboard van Motorola

SMS verslaving is een serieuze zaak en een SMS Duim of hoge telefoonrekening zijn maar twee van de gevolgen die zo'n verslaving met zich meebrengt.

Maar, net zo als bij andere verslavingen, er zijn altijd weer bedrijven die daar op inspelen. Zo heeft Motorola vandaag het bluetooth SMS keyboard geintroduceerd met de, typisch 'Moto' naam TXTR. Hiermee kunnen SMS verslaafden 24 uur aan een stuk SMS-en voordat ie weer opgeladen moet worden en dankzij het qwerty toetsenbord zal men minder snel last krijgen van een SMS duim.

Het enige dat je nodig hebt is een telefoon die binnen 10 meter van de TXTR ligt en je kunt aan de slag. De TXTR heeft zijn eigen display voor het maken, verzenden, ontvangen en lezen van de SMSjes.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.