Nieuws
18 juli 2005 - Ron Smeets

Bluetooth reclamezuilen in bioscopen

Filmmaatschappij 20th Century Fox heeft in Amerika een deal gesloten met een reclameburo over de exploitatie van enkele Bluetooth reclamezuilen in bioscopen in New York, San Fransico en Los Angeles.

De zuilen sturen reclameboodschappen naar Blutooth GSM's in de buurt. De ontvanger kan vervolgens filmtrailers, ringtones etc. via de zuil naar zijn of haar telefoon downloaden. Hieraan zijn geen kosten verbonden, ook niet van de telecom-provider.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.