Accessoires
17 september 2009 - Ron Smeets

Bluetooth oorbellen

Een Bluetooth headset in je oor is veilig als je tijdens het autorijden wilt bellen maar echt modieus zie je er met zo'n 'haak' aan de zijkant van je gezicht natuurlijk niet uit. Voor vrouwen (en sommige mannen ;-)) zijn Bluetooth Oorbellen wellicht een oplossing.

het is nog een ontwerp van de Chinese Fandi Meng, dus nog niet te koop, maar ze zien er veel beter uit dan de gemiddelde Bluetooth Headset, toch? Opvallend is dat de rode 'parel' oplicht als er een gesprek binnenkomt. Leuk, maar de ontvangende beller heeft daar natuurlijk weinig aan. Om het gesprek aan te nemen hoef je de 'oorbel' maar even kort aan te raken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.