Accessoires
27 september 2006 - Ron Smeets

Bluetooth mini keyboard voor mobieltjes

Niet alle Smartphones en PDA's hebben een volwaardig qwerty toetsenbord en vaak wil je dat ook helemaal niet. Niet iedereen vind het namelijk leuk om met een toestel met de breedte van een BlackBerry of Nokia E62 rond te lopen.

De Freedom Mini is een draagbaar en compact qwerty toetsenbord dat je via Bluetooth aan vrijwel iedere PDA of Smartphone kunt koppelen op het moment dat je het nodig vindt.

Behalve het qwerty toetsenbord heeft de Freedom Mini ook nog een navigatie/game keypad en programmeerbare shortcut toetsen. Ondanks dat alles is hij toch niet veel groter van een credit kaart.

De prijs valt wel een beetje tegen: 85 dollar (65 Euro), te bestellen bij X-tremegeek.Gerelateerde links:
Extern touchscreen keyboard
Mobiel keyboard, maar dan anders
Opvouwbaar BlackBerry keyboard
Portable Bluetooth keyboard
De USB Wonderbra met ingebouwd keyboard
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.