Accessoires
24 februari 2009 - Ron Smeets

Bluetooth keyboard voor je iPhone

Het is natuurlijk gewoon een Apple Wireless Bluetooth Keyboard maar het is hacker Ralf Ackermann dus wel gelukt om andere Bluetooth apparaten aan de iPhone te koppelen dan alleen een carkit of headset. Zie ook het filmpje hieronder.

Jammer dat dit in de praktijk, onderweg, niet echt handig zal werken. De iPhone behoort al niet tot de kleinste en lichtste mobieltjes, maar om nu ook nog een keyboard mee te sjouwen om een beetje fatsoenlijk te kunnen typen. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.