Accessoires
25 februari 2007 - Ron Smeets

Bluetooth horloge van Citizen

Echt mooi vind ik 'm niet, de W700 Bluetooth Watch van Citizen. Eigenlijk lijkt ie meer op een fietscomputer dan een horloge, maar smaken verschillen nu eenmaal.

Deze tegenhanger van onder andere het veel te dure Bluetooth horloge ($400) dat Sony Ericsson onlangs op de markt bracht komt medio Maart in Japan uit. Helaas is de prijs nog niet bekend gemaakt dus kan het goed zijn dat deze net zo duur is als die van Sony Ericsson.

Met één batterijlading gaat de Citizen een dag of vijf mee. Mmhh, dat zal ook even wennen zijn, een horloge dat je iedere vijf dagen moet opladen. Terug naar de tijd van het 'opwinden' dan maar?

Via: Ministry of TechGerelateerde links:
Stonehenge watch
Sony Ericsson Bluetooth horloge duur en beperkt
GSM in een horloge
Bluetooth headset horloge
iRiver bluetooth MP3 horloge
Al 1.2 miljoen GSM horloges in bestelling
Fossil bluetooth horloges van Sony Ericsson
Sony Ericsson stand deel 2: W850, W610, P990, W200. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.