Accessoires
24 februari 2009 - Ron Smeets

Bluetooth helm voor scooterrijders

Over de gevaren van hands-on bellen in het verkeer is al genoeg gezegd en geschreven. Hoewel de boetes voor automobilsten een stuk hoger zijn dan voor overtredende gemotoriseerde tweewielers zou het risico op levensgevaarlijke situaties natuurlijk de belangrijkste drijfveer moeten zijn om zoveel mogelijk handsfree te bellen als je aan het verkeer deelneemt.

Hi heeft momenteel een actie voor brommende en scooterende mobiele bellers. Zij kunnen namelijk, mits ze dus een Hi abonnement hebben, met 100 Euro korting een Bluetooth helm aanschaffen bij Intersport.nl

De Sinner Bluetooth Helm heeft een ingebouwde Bluetooth headset met koptelefoon en bediening, zoals verbind- en verbreek toetsen en volumeregeling, aan de buitenzijde. Extra leuke feature is de intercom (of walkie-talkie) functie. Hiermee is het mogelijk om binnen een afstand van 50 meter met andere Sinner helm dragers te praten zonder dat je daarvoor je beltegoed hoeft te gebruiken ;-)

De helm ligt sinds deze week in de winkels van Intersport en kost normaal 299 Euro.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.