Accessoires
11 november 2005 - Ron Smeets

Bluetooth headset voor GSM's zonder Bluetooth

Voor wie zijn oude telefoon nog niet wil vervangen, maar toch wil profiteren van het draadloze gemak van een Bluetooth headset heeft Boyounb Tech de ideale oplossing bedacht, een Bluetooth dongle die je aansluit op de headset-plug van je toestel kan communiceren met de meeste Bluetooth accesoires.

Het idee voor de dongle is echter niet geboren uit bovenstaande redenen. Vreemd genoeg, zo meldt Phoneyworld, schijnen de meeste Koreanen nog rond te lopen met Bluetooth-loze GSM's ondanks dat deze toestellen vaak nog niet zo oud zijn.

Boyounb Tech (in Koreaans) hoopt met de dongle en de bijpassende LORO headset het Bluetooth gat in de Koreaanse markt te kunnen vullen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.