Accessoires
16 augustus 2006 - Ron Smeets

Bluetooth headset horloge

Het is al lang geen nieuws meer dat GSM's onder andere verantwoordelijk zijn voor de dip in de verkoop van horloges. Steeds meer mobiele gebruikers gebruiken hun GSM zelfs als wekker.

Toch zijn er nog steeds bedrijven die de zinkende horlogemarkt boven water proberen te houden en dat leidt soms tot even inventieve als bijzondere hybride producten. Denk maar aan de GSM-horloge's waarover we al eerder schreven.

Chronotech introduceert op 8 November de Bluevoice, een horloge met ingebouwde bluetooth headset. Leuk, maar niet echt mooi. Als je 'm als headset gebruikt, dan heeft het nog wel wat, zo'n horloge in je oor, maar de polsversie ziet er toch een stuk minder elegant uit.

De Bluevoice wordt in twee uitvoeringen en vijf kleuren (ja, ook roze) op de markt gebracht, met een analoge en digitale klok die respectievelijk $127,95 en $119,95 gaan kosten.Gerelateerde links:
Al 1.2 miljoen GSM horloges in bestelling
GSM in een horloge
Prijswinnende 'Transformer' design GSM
Horloges massaal vervangen door GSM's
Telefoon Horloge
GSM verdringt horloge
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.