Accessoires
22 mei 2008 - Ron Smeets

Bluetooth Headset en USB drive in één

Een rare combinatie of een schot in de roos? Bluetrek heeft met de introductie van de Bizz een Bluetooth headset en USB drive in één apparaat gegoten.

Bovendien kun je de capaciteit van de USB drive zelf kiezen door er een andere microSD kaart in te stoppen. De Headset levert maximaal 7 uur spreektijd en 10 dagen standby. De prijs van deze combo is 55 dollar.

Op zich best een aardig idee, maar zo te zien op de foto zitten het oortje en de USB drive aan elkaar vast. Lekker als je iemand's USB stick effe leent en je eerst de restanten oorsmeer mag verwijderen ;-)Gerelateerde links:
Samsung wil Bluetooth headset in GSM
Waterproof headset van Bluetrek
Plantronics multipurpose headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.