Accessoires
31 december 2006 - Ron Smeets

Bluetooth handsfree kit voor twee mobieltjes

Novomax heeft een oplossing op de markt gebracht voor een probleem waar steeds meer mobiele gebruikers last van krijgen. Je hebt twee telefoons en wilt natuurlijk wel op beide nummers bereikbaar zijn en handsfree bellen.

Dan kun je twee Bluetooth headsets kopen en er eentje in elk oor stoppen, maar dat ziet niet echt elegant uit. Hoewel de meeste mobiele bellers met meer dan één toestel zich daar wellicht niet zo druk over zullen maken.

De Novomax BTS200 is een Bluetooth handsfree kit waar je tegelijkertijd twee mobieltjes aan kunt 'koppelen'. Natuurlijk is het niet aan te raden om ze ook alletwee tegelijk te gebruiken want dat wordt wel heel erg verwarrend voor de drie bellers.

De BTS200 heeft ook nog een ingebouwd OLED display zodat je ook het nummer (en eventueel de naam) van de beller kunt zien zonder dat je je GSM hoeft vast te pakken. Ook handig is de 'Phonebook download' functie voor het backup-en van je adresboek.

De oplaadbare Li-ion accu gaat zo'n 550 uur in stand-by modus mee en je kunt er ongeveer 6 uur aaneengesloten mee bellen.Gerelateerde links:
Waterproof headset van Bluetrek
De gevaren van handsfree bellen
Handsfree bellen. . .
Bluetooth achteruitkijkspiegel met nummerweergave
Bluetooth speakerphone voor GSM
Onzichtbare Bluetooth headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.