Nieuws
22 oktober 2006 - Ron Smeets

Bluetooth donateursactie tijdens concerten Marco Borsato

War Child gaat op een vernieuwde manier donateurs werven door middel van Bluetooth tijdens de concerten in het Geldredome.

Bluetoothreclame.nl staat in het Gelredome tijdens de tien concerten van Marco Borsato. Via drie zuilen wordt onderstaand filmpje (zie na de 'lees meer') verstuurd van War Child naar mobiele telefoons met bluetooth.

Marco Borsato, ambassadeur van War Child, vraagt in dit filmpje om hulp voor 40.000 kinderen in Uganda. De concertbezoekers krijgen de mogelijkheid om War Child te helpen door te doneren via 0900-123 5437. Iedere keer dat je dit nummer belt doneer je 1 Euro aan Warchild.

Wanneer mensen dit nummer bellen, worden ze via een persoonlijke boodschap door Marco Borsato bedankt.

Bluetoothreclame.nl heeft eerder geslaagde acties gedaan met evenementen bureaus en de Puma store in Amsterdam.Gerelateerde links:
Ringtones goede collectanten voor goede doelen
Limited edition van de Beocom 2 voor het goede doel
Mobiel collecteren steeds populairder
Online veiling van gesigneerde GSM's
Ringtones voor het goede doel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.