Nieuws
16 mei 2005 - Ron Smeets

Bluetooth dating service

Na de 0900-lijnen, chatboxen, contact advertentie's en bemiddelings-buro's stort nu ook de mobiele markt zich op de vrijgezellen van Nederland. Op www.bluetoothdate.nl kun je je sinds kort inschrijven als bluetooth-dater. Het zou als volgt moeten werken:

Je zit in een cafe of op een terras en zoekt met je toestel naar andere bluetooth daters. Vervolgens kun je online zoeken of diegenen die jij gevonden hebt de persoon is waar je mee zou willen daten. Daarna mail of bel je hem of haar. Klinkt volgens mij wat omslachtig...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.