Accessoires
12 juli 2005 - Ron Smeets

Bluetooth badkuip

Nu denken jullie batuurlijk wat een bericht over een badkuip op Mobilecowboys te zoeken heeft, maar deze, overigens fraai vormgegeven kuip, heeft enkele leuke 'mobiele functies'.

Behalve dat de Braziliaanse vinding per gebruiker te personaliseren is (watertemperatuur etc), is ie ook op afstand te besturen via je GSM.

Bovendien kun je met de juiste software je PDA of Smartphone omtoveren tot je persoonlijke afstandbediening waarmee het ook mogelijk is om de Smart Hydro online op afstand te activeren zodat je bad gevuld en op de juiste temperatuur is op het moment dat je thuiskomt of wakker wordt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.