Accessoires
02 december 2005 - Ron Smeets

Blue light USB fondueset

We hebben al USB pantoffels, kerstversiering en een kerstboom de revue laten passeren, dus hoog tijd om ook eens iets ter versterking van de innerlijke mens te posten.

Deze USB fondueset is volgens de makers een wereldprimeur en behalve dat ie schijnt te werken ziet ie er ook nog bjzonder fraai uit.

Ik zou hem overigens niet, zoals de kerstboom, op een laptop aansluiten, tenzij je die aan de 220 hebt hangen om te voorkomen dat je accu al leeg is voordat de eerste lading kaas gesmolten is.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.