Nieuws
10 september 2006 - Ron Smeets

Bloggen, XXL style

Het is nu ongeveer twee jaar geleden dat het blogvirus mij te pakken kreeg. Voor die tijd schreef ik wel al regelmatig op nieuwsportals zoals Voetbal24 en LOL (Limburg On Line), beiden inmiddels ter ziele, maar het gepassioneerd bloggen kwam dus pas veel later.

Inmiddels blog ik voornamenlijk op MobileCowboys, DutchCowboys en BerryBlog. Onlangs onthulde Cowboy Henk zijn BlogXXL concept. Omdat ik regelmatig, en met evenveel passie ook over onderwerpen die niets te maken hebben met mobiele gadget's mijn ei kwijt wil ben ik nu dus ook toegettreden tot de XXL blogosphere!

http://ronsmeets.blogxxl.nl. No, nothing more. . .Gerelateerde links:
Moblogging tijdens BarCamp Amsterdam
Gratis mobiele Moblog RSS reader
Mobiele bloggers gezocht. . .
Sony en Google sluiten Blogger deal
De GSM voor de echte blogger: Sony Ericssons K800i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.