Nieuws
27 maart 2006 - Ron Smeets

Bloggen via SMS

Een studente van de Universiteit van Illinois heeft blogsoftware waarmee je via je GSM, per SMS, kunt posten.

Op LetMeParty dot com kun je jezelf en je mobiele telefoonnummer registreren. Vervolgens kun je een of meerdere eigen blogs toevoegen die je dus per SMS, alleen vanaf het geregistreerde mobiele nummer kunt 'vullen'.

Voorwaarde is wel dat je een blog hebt van LiveJournal, Wordpress, Blogger of Movable Type. Check maar 'ns op CowboyRon's LiveJournal

Update: Ik heb vanavond een keer of vier geprobeerd via SMS iets te posten, maar helaas nog zonder succes. Nu kan het natuurlijk druk zijn in Chicago, maar vooralsnog heb ik het nog niet zien functioneren om mijn LiveBlog!

Update: Inmiddels is dus duidelijk waarom het niet werkte: een doorgebrande processor (oeps). We gaan het nogmaals proberen dus blijf onze CowboyRon's LiveJournal

checken...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.