Accessoires
30 oktober 2010 - Ron Smeets

Bling Bling versie van de Samsung Galaxy Tab

Vanaf vandaag ligt de Samsung Galaxy Tab bij ons in de winkels. De 'gewone' versie, welteverstaan, en niet de bling bling versie van CrystalRoc met 5700 Swarovski steentjes.

Daarvoor zul je niet alleen een dag of twee langer moeten wachten maar hij is ook alleen te koop via Mirco Anivka bij Harrods in Londen, vanaf 1 november dus.

Of je het mooi vindt moet je zelf maar bepalen. Er zijn ingetwijfeld rijke stinkerds die volgende week bij Harrods komen en denken: "Die wil ik hebben!". Over de prijs wordt overigens nog met geen woord gerept. Ik denk dat ik met een euro per Swarovski steentje niet ver van de werkelijkheid zal zitten, maar dat is mijn gok. Hoe dan ook, waarschijnlijk (veel) te duur voor de gewone stervelingen onder ons ;-)

Crystalroc - Samsung Galaxy Tab from CrystalRoc on Vimeo.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.