Accessoires
11 december 2007 - Ron Smeets

Bling Bling iPhone op de Miljonairsfair

OK, een iPhone is relatief duur, dat is geen geheim. Maar om hem nu meteen te positioneren als een toestel voor miljonairs vind ik ook wel weer wat overdreven.

Hoe dan ook, op die tentoonstelling voor de 'Happy Few' staat het Nederlandse Lush Inc. die gespecialiseerd zijn in het nog exlusiever maken van exclusieve gadgets, zo meldt GSM Helpdesk

Daarbij gaat het vooral om mobiele telefoons zoals de iPhone, LG Prada en dergelijke dus, maar je kunt er ook terecht voor het 'pimpen' van je iPod, TomTom en tassen.

Overigens valt de prijs van de iPhone met Swarovski Bling Bling zoals die hierboven afgebeeld staat nog reuze mee: 750 Euro. Dat is gelijk aan de prijs die je in Frankrijk voor een officieel simlock vrij model moet neertellen.Gerelateerde links:
De ultieme 'bling bling' GSM
Baas boven baas. . .
Exclusieve N95: Diamonds are a girls best friend
Een 24 karaat's gouden iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.