Geruchten
06 april 2013 - Ron Smeets

Blauwe BlackBerry Z10 gespot

Tijdens de lancering in Londen had BlackBerry al een 'limited edition' rode versie van de Z10 meegenomen. Die was bedoeld voor ontwikkelaars en dus niet te koop. In de winkel verschijnen alleen de witte en zwarte uitvoeringen.

Nu is ook een (wazige) foto van een blauwe Z10 gespot. Rapper LIL'E postte het kiekje op Twitter. Natuurlik werd direct daarna volop gespeculeerd over de vraag of het echt een blauwe Z10 was of een speciaal voor hem  geverfde accuklep en voorzijde van de Z10.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.