Toestellen
18 februari 2014 - Redactie MobileCowboys

BlackBerry Z3 gespot: een instap-smartphone

We hebben alweer een tijdje niets gehoord van BlackBerry, maar er zijn foto's uitgelekt van een mogelijke nieuwe smartphone van de Canadese smartphonefabrikant. Het toestel gaat door het leven onder de codenaam 'Jakarta' en zou de nieuwe BlackBerry Z3 moeten gaan voorstellen. BlackBerry probeert zich meer te richten op ontwikkelingslanden omdat ze verwachten veel te winnen ten opzichte van de Android-smartphones. 

Volgens N4BB zou de Z3 een touch-only smartphone gaan worden met een design dat veel overeenkomsten heeft met die van de onlangs uitgebrachte smartphones van Sony. Het gerucht gaat dat BlackBerry het nieuwe toestel volgende week zal gaan onthullen tijdens het Mobile World Congress. De prijs van het toestel zou ongeveer 150 dollar zijn, waarmee de prijs aantoont dat het toestel zich in het lagere segment zal gaan bevinden.

Volgens een eerdere lek zou de BlackBerry Z3 een dual-core processor aan boord moeten hebben van 1,2 Ghz, een Adreno 305 graphics chip en 1,5GB intern geheugen.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl