Geruchten
21 januari 2013 - Ron Smeets

BlackBerry Z10 vs de iPhone 5

Nog negen dagen en dan worden de eerste BlackBerry 10 toestellen officieel gepresenteerd. Als we de geruchten van de afgelopen weken mogen geloven dan heeft RIM niet veel echt nieuws meer te melden. De toestellen zijn immers al diverse keren gespot en ook de specs werden al meerdere keren 'gelekt'.

Hieronder staat een lange vergelijkende video tussen de BlackBerry Z10 en de iPhone 5. Is dit 'the real deal'? Dat zal eind volgende week (30 januari) moeten blijken. 

Het is overigens niet de eerste keer dat de BlackBerry Z10 gefilmd werd. Enkele dagen geleden dook deze video al eens op.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.