Geruchten
25 december 2012 - Ron Smeets

BlackBerry X10 en Z10 met qwerty toetsenbord gespot

Nog vijf weken en dan weten we zeker welke nieuwe BlackBerry 10 toestellen het eerst onthuld gaan worden. In de maanden daarna zal moeten blijken of ze een succes worden. Inmiddels zijn al tientallen foto's en enkele video's van diverse BlackBerry 10 OS en toestellen gespot.

Vandaag was het de beurt aan de zwarte X10; een model met een qwerty toetsenbord. Op een van de kiekjes is ook nog een witte Blackberry met fysiek toetsenbord te zien. Dat lijkt, zo op het eerste gezicht, een goedkoper model te worden. Als de foto's echt zijn natuurlijk.

Het witte toestel zou ook, zo wordt gespeculeerd, de Dev Alpha C kunnen zijn die enkele weken geleden aan ontwikkelaars uitgedeeld werd. Nah ja, raad maar ;-) De foto's: 

BB-NXZ10-Rumor-b BB-NXZ10-Rumor-a

Bron, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.