Geruchten
20 oktober 2009 - Ron Smeets

BlackBerry Watch gespot

Onlangs heb ik al enkele weken kunnen spelen met de LG Watch Phone. Mijn videoreview daarvan kun je hier bekijken. Vandaag is ook een BlackBerry variant van een dergelijk horloge opgedoken.

Hoewel, volgens de specs zou de BlackBerry Watch meer weg hebben van de Sony Ericsson Bluetooth horloges. Daar kun je namelijk ook niet mee bellen. Het is alleen een extensie van je toestel zodat je previews (de eerste paar regels of tekens) van je mails en andere berichten kunt lezen zonder dat je je BlackBerry uit je (broek)zak hoeft te halen. Als de geruchten kloppen dan wordt de BlackBerry Watch voorzien van een OLED display.

Het is natuurlijk een kwestie van smaak maar ik vind 'm bijzonder lelijk. Letwel: het is nog een gerucht dus het is maar zeer de vraag of dit het definitieve ontwerp is. Nog een foto:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.