Nieuws
08 juli 2016 - Ron Smeets

BlackBerry: "Vrees niet, het toetsenbord zal blijven bestaan"

Eerder deze week maakte de Canadese fabrikant bekend dat ze gestopt is met de productie van de BlackBerry Classic, met het karakteristieke BlackBerry toetsenbord. Daarna ontstond schijnbaar nogal wat commotie onder de verstokte BlackBerry fans, gebruikers en addicts dat het bekende toetsenbord wel eens helemaal zou kunnen gaan verdwijnen.

Welnu, die hoeven niet meer te vrezen want BlackBerry heeft middels een tweet laten weten dat "het toetsenbord zal blijven bestaan". Uhm, dat hoeft letterlijk natuurlijk nog niet te betekenen dat het BlackBerry toetsenbord ook in exact dezelfde, fysieke, vorm blijft bestaan, maar daar mag je gevoeglijk wel van uit gaan. Goed nieuws voor alle BlackBerry gebruikers die in de rats zaten ;)

https://twitter.com/Alex_Thurber/status/750763987428605952

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.