Toestellen
10 december 2009 - Marvin de Reuver

Blackberry van 24K Goud

De blackberry is verkrijgbaar in 24K goud. Pharell heeft hem al in 18K goud, maar die is nu alweer achterhaald. Via Computer Choppers is de Blackberry nu verkrijgbaar voor $899,-. Mooi prijsje toch?  

De Blackberry is al in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt hem krijgen met diamanten, gouden tasjes en in 18K goud. Het lijkt wel of er sprake is van een goudkoorts in GSM land, want Ron plaatste gister ook een bericht over een gouden Nokia 6700 Classic. Desalniettemin is deze Blackberry voor de liefhebber, want niet iedereen houdt hiervan. 

Ik denk dat Blackberry zich op vrouwen en Dubai probeert te richten met deze GSM. Het kan ook zo zijn dat ze meegaan met een 'trend' of 'hype' die wij (nog) niet kennen. Toch is het een leuk cadeau voor kerst, die niet veel mensen zullen krijgen. De lancering is wel goed getimed, want de kerstdrukte komt nu op gang. 

Dus als je geen inspiratie hebt voor een kerstcadeau, kun je altijd deze gouden Blackberry nog geven. Als je het niet erg vindt, houd ik het toch bij mijn 'normale' iPhone 3GS. Indien je geen interesse hebt in een gouden telefoon maar wel een gouden PS3 of Macbook, kijk dan even hier

Over de auteur: Marvin de Reuver