Social Media
07 december 2011 - Ron Smeets

BlackBerry Twitter app ondersteunt nu ook meerdere accounts

Er is een update beschikbaar voor de officiele Twitter app voor BlackBerry toestellen. De belangrijkste vernieuwing is toch wel de optie  om nu ook meerdere Twitter accounts aan de app op je BlackBerry te koppelen.

Mocht je daar op zitten te wachten, dan is dat dus nu voorbij ;) Als het goed is ontvang je vanzelf een update melding voor de Twitter App. Zoniet, dan kun je hem hier vinden (AppWorld link). Er was overigens al een tijdje een beta versie beschikbaar maar nu is de nieuwe Twitter for Blackberry app dus officieel gelanceerd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.