Nieuws
11 mei 2009 - Jerome Mol

BlackBerry Trackball wordt Trackpad!

Zoals ik vorige week al berichtte werden er op de WES geen nieuwe devices aangekondigd door Research in Motion. Geen Curve 8520, geen 9630 Niagara, helemaal nada!

Men wacht waarschijnlijk met een aantal lanceringen totdat Apple een move maakt, om gelijk de aandacht naar zich toe te kunnen trekken. Ook heeft men geleerd van vorig jaar,  toen er net even teveel nieuwe toestellen erg snel op de markt werden gebracht, waardoor de kwailiteit niet zo was als we dat van RIM gewend zijn.

Maar wij van GPXS hebben in de wandelgangen natuurlijk wel wat nieuwe devices kunnen bewonderen! Zo vonden we tijdens een lunch via de bluetooth scanner een toestel met een type nummer dat officieel nog niet bestaat en waar tot nu toe nog vrijwel niets over bekend was. Enkele dagen geleden gingen al de geruchten dat dit de BlackBerry Gemini zou zijn.

Een hele zichtbare verandering is, en dit hebben we ook bevestigd gekregen, dat in alle nieuwe toestellen de bekende trackball vervangen zal worden door een trackpad! Zie bijgaande foto. Naar het schijnt wen je er snel aan...

Over de auteur: Jerome Mol