Toestellen
05 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

BlackBerry timmert aan de weg [Adv]

De BlackBerry Z10 en de BlackBerry Q10 zijn de nieuwste trots van de Canadese smartphone fabrikant BlackBerry. De BlackBerry Z10 heeft een 4,2-inch touchscreen, een 1,5 GHz dualcore processor, een stijlvol ontwerp en een besturingssysteem om u tegen te zeggen. Heeft u liever een BlackBerry met een fysiek toetsenbord, dan is er de BlackBerry Q10. Deze telefoon heeft een Qwertytoetsenbord en een 3,1-inch touchscreen.

Zowel de BlackBerry Z10 als de BlackBerry Q10 zijn van alle gemakken voorzien. Beide toestellen hebben een goede 8-megapixel camera en een LED-flitser. Zo kunt u zowel overdag als ’s nachts prachtige foto’s en video’s maken.  Voor de nodige rekenkracht hebben zowel de Z10 als de Q10 een krachtige 1,5 GHz dual core processor en 2 GB werkgeheugen. Tevens beschikken beide telefoons over 16GB opslaggeheugen dat uit te breiden  is met een micro SD geheugenkaartje.

De grootste voorsprong op de concurrentie wordt behaald door het gloednieuwe BlackBerry 10-besturingssysteem. De BlackBerry Z10 en de BlackBerry Q10 draaien op dit revolutionaire besturingssysteem wat voornamelijk wordt bestuurd door middel van gebaren, de zogenoemde ‘gestures’. De gebruiker kan door met zijn vinger in verschillende richtingen over het scherm te vegen menu’s openen, notificaties bekijken, instellingen veranderen en applicaties sluiten. Goed nieuws voor de multitaskers onder ons!

Zowel de BlackBerry Z10 als de BlackBerry Q10 zijn verkrijgbaar bij Belsimpel.nl en andere Nederlandse verkopers.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl