Geruchten
02 juli 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Thunder wordt de 9500

Terwijl de halve BlackBerry community (en misschien nog wel wat meer dan dat) met smacht zit te wachten op de release van de BlackBerry Bold (9100) gaan in het geruchtencircuit al weer een tijdje de berichten rond over diens opvolger / grote broer, de Thunder.

BlackBerry News claimt nu te beschikken over nieuwe informatie waaruit zou blijken dat het toestel officieel als BlackBerry 9500 te boek zal komen te staan.

Verder wordt gesproken over een 360x480 pixel touchscreen display en de nieuwste versie van het BlackBerry OS, versie 4.7.0.

Informatie over de prijs en beschikbaarheid van de 9500 is nog niet bekend maar er wordt wel geroepen dat het toestel alleen en exclusief bij Vodafone en Verizon te koop zal zijn.

Via: UnwiredViewGerelateerde links:
Video van de BlackBerry Javelin
Nieuwe afbeelding van de BlackBerry Thunder
Europese introductie BlackBerry Bold in Italië?
BlackBerry Bold vs de iPhone
Ook een Full Touchscreen BlackBerry, de Thunder
BlackBerry Bold officieel aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.