Geruchten
10 september 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Thunder (Storm) duikt op in video

Hij noemt zichzelf een Ninja en hij heeft af en toe moeite met zijn doekje maar in onderstaande video toont hij wel de nieuwe Full Touchscreen BlackBerry Thunder, of Storm zoals het toestel inmiddels ook bekend staat.

Echt te spreken is deze Ninja overigens niet over de nieuwe BlackBerry. De nadelen zijn volgens hem het feit dat het hele scherm als een soort van druktoets werkt en dat het lastig is om door menu's te scrollen.

Verder toont hij ook even het virtuele keyboard. Ook daar moet je weer het scherm echt indrukken voordat de gekozen letter ingevoerd wordt. Lijkt mij niet echt handig maar daarvoor zou ik er eerst zelf even mee moeten spelen.

UPDATE: De oorspronkelijke video werd door YouTube (of de maker zelf) offline gehaald, maar inmiddels heb ik een andere bron gevonden met hetzelfde filmpje.Gerelateerde links:
Nieuwe BlackBerry Thunder in Parijs gesignaleerd?
BlackBerry Thunder's revolutionaire virtuele keyboard
BlackBerry Thunder loopt (nu al) vertraging op
Nieuwe foto's van de BlackBerry Thunder opgedoken
BlackBerry Thunder wordt de 9500
Ook een Full Touchscreen BlackBerry, de Thunder
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.