Geruchten
10 juli 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Thunder loopt (nu al) vertraging op

Het is natuurlijk een beetje gevaarlijk om een toestel te beoordelen waar nog steeds volop aan ontwikkeld wordt, maar BoyGenius heeft zich er bij de nieuwe BlackBerry Thunder toch toe laten verleiden om de bevindingen van een van de RIM medewerkers te publiceren. En die zijn niet bepaald positief.

Volgens zijn bron zou het toestel nog lang niet klaar zijn voor een eventuele lancering omdat er nog het een en ander schort aan de ontwikkeling van de software en de User Interface.

Zo zou het revolutionaire virtuele toetsenbord niet lekker werken, is de systeemsoftware nog erg traag en werkt ook de bewegingssensor nog verre van optimaal.

De RIM-bron zegt zelf dat men nog zeker vier a vijf maanden nodig zal hebben voordat het toestel in productie genomen zou kunnen worden.

Klinkt niet goed maar dat wil voor het uiteindelijke productiemodel natuurlijk nog niets zeggen. We wachten rustig af. . .Gerelateerde links:
Nieuwe foto's van de BlackBerry Thunder opgedoken
BlackBerry Thunder wordt de 9500
Nieuwe afbeelding van de BlackBerry Thunder
Ook een Full Touchscreen BlackBerry, de Thunder
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.