Geruchten
16 oktober 2009 - Ron Smeets

BlackBerry Storm2 ook naar KPN

Gisteren kondigde Vodafone aan dat de nieuwe BlackBerry Storm2 binnenkort, net als zijn voorganger, exclusief door die provider verkocht gaat worden. Uit welingelichte bron heb ik echter vernomen dat het toestel vanaf begin volgend jaar ook bij KPN te koop zal zijn.

De prijs en exacte beschikbaarheid is nog niet bekend. Vermoedelijk zal het toestel in Januari of Februari al in de KPN winkels liggen. Dat zou betekenen dat de exclusiviteits deal tussen RIM en Vodafone maar een maand of drie gaat duren. De eerste BlackBerry Storm was hier in Nederland alléén bij Vodafone te koop.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.