Toestellen
01 december 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Storm vs iPhone 3G

Ik ben zelf momenteel ook de BlackBerry Storm aan 't testen en moet zeggen dat de eerste indrukken nogal wisselvallig zijn.

Vooral het uithoudingsvermogen van de accu en het ietwat trage besturingssysteem vallen wat tegen. Positief vind ik de kwaliteit van het scherm en het feit dat je redelijk snel gewend raakt aan het bijzondere 'clickable' touchscreen typen.

Enfin, later deze week meer over mijn ervaringen met de Storm. Hieronder kun je een vergelijkende videoreview bekijken van PhoneDog dot com waarin de Storm naast de iPhone 3G gelegd wordt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.