Entertainment
11 november 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Storm Tattoo

Je moet wel een heel erge fan zijn om een mobieltje op je lijf te laten tattoëren, maar als je er een gloednieuwe BlackBerry Storm mee kunt winnen dan is het wellicht het overwegen waard. Ik was dan wel voor een Henna-tattoo gegaan, maar dit ter zijde.

Hoe dan ook, in onderstaande video zie je hoe ene T.J. de afbeelding van een BlackBerry Storm op zijn scheenbeen laat tatoëren. Deze actie kwam voort uit de vraag (en wedstrijd) van CrackBerry dot com wat jij zou doen om een gratis BlackBerry Storm te krijgen.

Het moge duidelijk zijn dat het verminken van zijn eigen lichaam voldoende was om de wedstrijd te winnen en T.J. loopt nu dus rond met een BlackBerry Storm en een schier onuitwisbare herrinering aan het toestel op zijn been zodat hij over 40 jaar aan zijn kleinkinderen kan laten zien hoe mobieltjes er in 2008 uit zagen ;-))

Ow, en of de tattoo nog niet genoeg was voelde T.J. ook nog de drang om de uitspraak 'iPhone sucks' eronder te laten tattoëren (zie foto hieronder).

Overigens blijf ik de combinatie tattoo en BlackBerry, van oorsprong toch een typische smartphone voor zakelijke gebruiker,een beetje raar vinden.

http://www.youtube.com/watch?v=2ZxbDbdmIyk

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.