Toestellen
19 januari 2009 - Ron Smeets

BlackBerry Storm naar India

Voor zover ik het kan beoordelen is de BlackBerry Storm nog niet echt populair bij ons. Vooralsnog verkoopt de Bold stukken beter en ik denk zelfs dat de Storm achter zal blijven bij de nieuwe Curve die vorige week geintroduceerd werd. Het niet hebben van een fysiek qwerty toetsenbord bij een smartphone blijft voor velen toch een onoverkomelijk gemis.

Misschien dat ze daar in India minder problemen mee hebben. Vodafone heeft immers besloten het toestel daar ook op de markt te zetten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.