Toestellen
08 oktober 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Storm komt dichterbij

Terwijl de BlackBerry Bold nog volop gepromoot wordt begint zijn touchscreen broer ons land al te omsingelen. Eerder zagen we de Storm (9500) namelijk al oplaaien op de Duitse website van Vodafone en nu is het toestel ook gespot bij de Engelse afdeling van de provider.

UPDATE (13u20): Met dank aan onze oplettende lezers. Vodafone Nederland heeft het toestel ook als 'Coming Soon' op haar website staan (zie screenshot hieronder)

Lijkt me overigens ook een leuke 'battle' om te zien wie uiteindelijk de succesvolste BlackBerry in zijn portfolio heeft; KPN met de Bold of Vodafone met de Storm ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.