Toestellen
19 november 2008 - Ron Smeets

BlackBerry Storm filmpjes

Geen super spannend filmpje maar als je effe snel wilt zien hoe de BlackBerry Storm zich qua grootte verhoudt met de Bold en de iPhone dan voldoet onderstaande geluidloze video van CrackBerry prima.

Wil je echter even goed lachen om een ietwat ameteuristische videoreview van een Engelse BlackBerry Storm eigenaar die zelf vooraf al aankondigt dat hij er maar weinig verstand van heeft, dan moet je de tweede video hieronder ook zeker niet overslaan ;-)

Via: CrackBerry

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.