Accessoires
19 januari 2009 - Ron Smeets

BlackBerry Storm als waterpas

Handig als je een schilderij moet ophangen of bij andere klussen waar het belangrijk is dat zaken waterpas of loodrecht moeten staan of hangen.

Storm Level Pro maakt gebruik van de bewegingssensor in het toestel. Enn klein nadeel is wel dat je hem eerst moet calibreren met behulp van een (lood)rechte muur of een ander oppervlak waarvan je zeker bent dat die waterpas staat of ligt. De applicatie kost 5 dollar (ca. €3,50) en is hier te downloaden.

Een demo video van de applicatie kun je hieronder bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=ZkkAcS7cBKs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.