Geruchten
15 januari 2011 - Ron Smeets

BlackBerry Storm 3 duikt weer op

De derde versie van de niet zo populaire BlackBerry Storm familie, de Storm 3 (aka Monaco) is de afgelopen maanden al een paar keer gespot en er gingen zelfs al geruchten rond dat het toestel geannuleerd zou zijn.

Dat lijkt, na het succes van de Torch en het vervangen van de irritante sure-press tuchscreen display, niet meer het geval te zijn. 'Bewijs' daarvoor zijn de nieuwe uitgelekte specs en kiekjes van de BlackBerry Storm 3.

Natuurlijk zal nog moeten blijken of deze geruchten kloppen. De specs die nu uitgelekt zijn liegen er in ieder geval niet om. Oordeel zelf maar.
- 1.2GHz processor
- 3.7-inch 800 x 480 capacitive display
- Quad-band GSM/GPRS/EDGE
- Tri-band UMTS/HSPA
- 5-megapixel camera met 720p video recording
- 8GB geheugen, 512MB of RAM
- microS
- Magnetometer
- Proximity sensor
- Accelerometer
- Bluetooth 2.1 + EDR
_ 2.4GHz b/g/n en 5GHz a/n Wi-Fi + UMA
- 3G Mobile hotspot
- Optisch trackpad
- 1230 mAh battery
- BlackBerry OS 6.1
- OpenGL ES 2.0

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.