Toestellen
24 augustus 2009 - Ron Smeets

BlackBerry Storm 2 hardware video

Ruim een week geleden dook al eens een video van de nieuwe, nog onaangekondigde, BlackBerry Storm 2 op. Die werd echter binnen enkele dagen op last van RIM van YouTube verwijderd.

Hieronder kun je een nieuwe video van het toestel zien. Daarin wordt, onder andere met behulp van een spons, vooral uitgelegd hoe het vernieuwde click-screen toetsenbord werkt. Het lijkt beter te werken als bij de eerste versie van de Storm, maar om er een echt oordeel over te vellen moet ik het natuurlijk eerst zelf geprobeerd hebben.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.