Accessoires
02 maart 2011 - Ron Smeets

BlackBerry PlayBook ideaal voor zakelijk gebruik, zegt RIM

RIM wil zich met de BlackBerry PlayBook ook gaan richten op de zakelijke gebruiker. De fabrikant benadrukt dat voornemen in onderstaande video nog eens extra.

Natuurlijk, tablets zijn niet alleen bedoeld voor de consumentenmarkt, hoewel zakelijke gebruikers buiten werktijd doorgaans natuurlijk ook 'gewone' consumenten zijn.

Maar als RIM de BlackBerry PlayBook toch vooral als een zakelijk device op de markt wil gaan zetten, dan denk ik dat ze er beter aan gedaan hadden een andere naam te kiezen dan PLAYBook, of niet? Enfin, oorspronkelijk was de BlackBerry zelf natuurlijk ook een puur zakelijk toestel en dat is de afgelopen twee jaar, zeker hier in Nederland waar tienduizenden kids inmiddels met een BlackBerry rondlopen, ook behoorlijk veranderd.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.