Nieuws
11 juni 2007 - Ron Smeets

BlackBerry Pearl en Sony Ericsson K800i in de prijzen

Bij de uitreiking van de Engelse Mobile Awards, eind vorige week in Londen, hebben de BlackBerry Pearl en Sony Ericsson K800i de prijzen voor beste zakelijke- (Pearl) en consumenten (K800i) toestel in de wacht gesleept.

Voor wat betreft de keuze van de K800i kan ik het wel eens zijn met de jury maar van de BlackBerry Pearl zijn toch diverse minder goede berichten bekend. Zeker als je hem zakelijk gebruikt en dus relatief veel gebruik moet maken van het crappy toetsenbord dan is, bijvoorbeeld, de BlackBerry 8800 mijnsinziens een beter toestel. En vlak ook de Nokia E61 en/of E62 niet uit.

Andere winnaars van Mobile Awards waren onder meer Vodafone (beste zakelijke provider), T-Mobile (beste consumenten provider) en nog eens Sony Ericsson als beste toestelmaker.Gerelateerde links:
Flash update maakt van je K800i een K810i
KPN introduceert de BlackBerry Pearl in Nederland
Parekwitte BlackBerry Pearl bij T-Mobile
James Bond K800i exclusief bij KPN
Toetsenbord BlackBerry Pearl valt uit elkaar
Video review van de BlackBerry Pearl
K800i binnenkort ook in bruin leverbaar
De GSM voor de echte blogger: Sony Ericssons K800i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.