Geruchten
26 november 2009 - Ron Smeets

BlackBerry Pearl 9100 al op eBay

Afgelopen weekend doken de eerste kiekjes van de BlackBerry Pearl 9100 al op. Inmiddels is het eerste prototype van dat toestel al op eBay te koop aangeboden.

De verkoper denkt volgens mij dat deze BlackBerry heel erg populair gaat worden want hij vroeg er in eerste instantie maar liefst 3000 dollar voor. Voor die prijs ben je dan wel de eerste op deze aardbol met een BlackBerry Pearl 9100.

Op dit moment kan er niet meer op het toestel geboden worden, maar de vraagprijs is intussen al gedaald naar 2000 dollar. Nog steeds veel te veel geld voor een BlackBerry zonder touchscreen en met een suretype keyboard als je het mij vraagt. Maar wellicht zijn er fan's te vinden die er wél zo diep voor in hun beurs willen graven ;-) BB-Pearl-9100-eBay

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.