Nieuws
02 september 2014 - Ron Smeets

BlackBerry Passport presentatie op 24 september

BlackBerry organiseert 24 september een wereldwijd event in drie steden; Toronto (thuis), Londen en Dubai. Wat ze daar gaan onthullen wordt nog niet gezegd, maar het bijschrift voor het event luidt: 'See the bigger picture'. Dat kan eigenlijk alleen maar duiden op de presentatie van de BlackBerry Passport.

Die is de afgelopen weken al een aantal keren gespot, ook in een roadmap. en heeft een 4.5 inch vierkant display met daaronder een fysiek qwerty toetsenbod. Daarmee is het in ieder geval qua afmeting (hele toestel) de grootste BlackBerry ooit.

Natuurlijk wordt het even afwachten of dat inderdaad het toestel is dat 24 september gepresenteerd wordt, maar het zou mij verbazen als de Canadezen ineens met iet heel anders op de proppen komen. Misschien lanceren ze zelfs nog meer toestellen uit de onlangs gelekte roadmap. Afwachten maar. 

Bron: BlackBerry

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.