Toestellen
23 januari 2012 - Ron Smeets

BlackBerry P'9981 Porsche preview

De BlackBerry P'9981 Porsche Design werd een tijdje geleden al onthuld maar het toestel is in Nederland officieel nog (steeds) niet te koop. Of er veel BlackBerry gebruikers echter zitten te wachten op een toestel dat, los, ruim 1500 Euro (!) moet kosten waag ik echter te betwijfelen. Duidelijk iets voor (Porsche) fans.

Enfin, hieronder kun je een uitgebreide, tien minuten durende, uitpak- en preview video van deze design BlacBerry bekijken. Voor de liefhebbers dus ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=6P0tYBciOKg

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.