Geruchten
03 november 2010 - Ron Smeets

BlackBerry OS6 voor Curve 3G, Pearl 3G en Bold 9700 gelekt

Zelf test ik al ruim een week de BlackBerry Torch 9800 (foto) en ik moet zeggen dat het nieuwe BlackBerry OS6 een hele verbetering is ten opzichte van de vorige versies.

Voor iedereen met een Pearl 3G, Curve 3G en Bold 9700 die met smart zitten te wachten op de OS6 update is er nu goed nieuws. De software versies voor die toestellen zijn uitgelekt.

Natuurlijk zijn dit nog niet de officiele software releases voor deze toestellen. Gebruik en installatie dus op eigen risico, zoals gewoonlijk.

Hieronder staan de download linkjes:

BlackBerry OS 6.0.0.344 voor de Pearl 3G

BlackBerry OS 6.0.0.344 voor de Curve 3G

BlackBerry OS 6.0.0.344 voor de Bold 9700

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.